vilseimalmo.webblogg.se

Hårrosett

Publicerad 2013-06-29 10:15:48 i Frisyr,

Häromdagen när jag inte orkade göra något med håret slängde jag upp det i en hög boll. Men bollen delade sig och helt plötsligt fick jag för mig att jobba vidare på den och drog en slinga mellan dessa 2 delar och vips så hade jag en slarvig rosett. Det som behövs är ett gummiband, hårnålar, ett trött  rufsigt medellångt hår och så lite tid som möjligt.
 
 

Midsommar

Publicerad 2013-06-22 23:12:07 i Allmänt,

Igår hade jag en riktigt trevlig midsommar.
Vi var bjudna till ett par som har en stuga ute på landet.
Dagen började med kranstillverkning men jag och Petra hade kransarna klara när vi kom så vi stod mest och njöt av utsikten.
Midsommarstången med fin utsikt. Tänk om man kunde få vakna till detta varje morgon.
Femkamp. Så i en spik med minst slag.
Springa med en galje mellan benen. Jag har nu två stora blåmärken på benen som bara fortsätter att växa även idag. Mitt lag kom dela trea.
Kvällsmys

Trevlig midsommar

Publicerad 2013-06-21 08:55:51 i Allmänt,

Hoppas ni alla får en trevlig midsommar! Bjuder på en gammal tid från min blondaperiod. En av de roligaste midsommar festerna jag har varit på.

Spetspallen DIY

Publicerad 2013-06-20 08:59:27 i Inredning, Pysselhörnan,

Det du behöver för att starta projektet är en nyslipad pall, sprayfärger, spetsduk och utrymme.
Spraya pallen med grundfärg. Jag valde att ha spetsmönstret vitt men vill du ha en annan färg så spraya även med denna färg också.
Spraya nu med den färg du vill att pallen ska ha. Ta ovansidan sist.
Lägg spetsduken på pallen och spraya över den.
Tada! Pallen är klar. Hade det inte varit för att det kom skurar varje gång jag drog ut pallen och skulle spraya så är det ett snabbt projekt. Färgen jag valde behövde bara torka med 15 min mellanrum.

Ommålad

Publicerad 2013-06-18 22:13:30 i Inredning, Pysselhörnan,

I helgen blev min ärvda pall ommålad. Jag tycker att ger ett roligare intryck nu när den bara står i ett hörn än den träiga varianten. Imorgon lägger jag upp hur jag gick till väga.
 
 
 

En vända till Bo01

Publicerad 2013-06-10 07:25:22 i Mitt Malmö,

I fredags njöt jag och min vän Petra på Bo01.
Vi skulle lyxa till det med lite rose men vi glömde vinöppnare. Vi försökte dra upp den med en nyckel men det slutade med att korken åkte åt andra hållet. I vilket fall som helst så lyckades vi utan en vinöppnare
Sommarnjutaren
En italiensk glass fick också åka ner. Jordgubben var den godaste jordgubbsglassen på länge!

Inredningsprojektet

Publicerad 2013-06-04 16:14:00 i Inredning,

Jag har tidigare skrivit om att jag hjälper min morbror med hans inredning i hans nya lägenhet och nu drar det ihop sig för att handla allt vi har kommit överrens om. Imorgon går första shoppinglasset. Vi (min syster såklart) ska måla om sovrummet på torsdag sen går inredandet igång. Jag har bokat så en hjälper oss med elektriciteten, en som borrar, en som skruvar ihop möbler och jag som gör det roliga och inreder. Min vecka är så fullbokad nu att bara tanken på att stoppa in något litet ger mig panik. Det är där jag tycker jag är lite rolig, jag älskar när mina dagar är så fullbokade att det nästan inte går ihop men när jag sen ser att hela veckan är så får jag panik och vill ha egentid. Men allt är egentligen egentid för jag gör för det mesta bara roliga saker. Nu kom vi bort från ämnet lite men före- och efterbilder kommer att läggas upp iaf.

En snäll vän

Publicerad 2013-06-03 20:36:21 i Mat & Bak,

Min käre vän Petra och hennes faster var snälla och plockade massor med rabarber till mig. Dessa har jag nu stått och skalat i en timme för att koka sylt och baka paj på. Ska bli riktigt gott. Så länge jag inte behöver sila det genom en handduk så tror jag att det ska smaka bra. Förra året fick allt bara handdukssmak.  
 

En varm sommardag

Publicerad 2013-06-02 12:00:00 i Mitt Malmö,

När du behöver svalka dig i Malmö är Glassfabriken ett bra alternativ. Här finns mängder med olika smaker så det ofta blir svårt att välja vilken man vill ha. Nackdelen är att det brukar vara mycket folk i kö så var beredd på lite väntan och massa armbågar. Men det är det värt!
Min absoluta favorit är pannacottaglassen. Den väljer jag alltid sen ändrar jag smak på den andra kulan. Ovan blandade jag pannacotta med hallonglass. Mums!
 

Malmö Garden Market

Publicerad 2013-06-01 16:46:46 i Mitt Malmö,

Idag åkte jag till Malmö garden market. Så mycket fint där var. Nu längtar jag mer efter en trädgård än innan.
Denna vann förstapris och den var riktigt fin! Massa pinnstolar som skapar denna ställning. Förstår att de vann.
Denna trädgården är min dröm. När man tittar snabbt ser det ut som en trädgård som har fått växa fritt men är egentligen så välplanerad.
Dagen var varm och skön och vi hann gå lugnt och titta innan dagens regnväder släpade sig in över oss.
Parken var full med ankor och deras små ungar. Jag ville alltid ha en anka när jag var liten men fick inte det. Kanske när jag får min egen trädgård...
Follow on Bloglovin

Om

Min profilbild

Vilse i Malmö

Välkommen till min blogg. Jag är en vilsen malmöbo som älskar att pyssla med allt möjligt. Jag lägger upp allt från lyckat pillande till misslyckade resultat. Ibland dyker det upp Malmö tips och frisyrer. Jag bor med min sambo och två gosiga katter. Hoppas ni kommer trivas på min sida.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela