vilseimalmo.webblogg.se

Visning

Publicerad 2014-02-23 15:03:00 i Allmänt,

Idag är det visning på vår lägenhet. Tycker det är sorgligt fast det är kul med förändringar. Var jag och familjen ska ta vägen är inte bestämt än. Förhoppningsvis hittar vi snart vårt drömhem.
Bilderna är lånade från Bjurfors. Länk hittar ni här.

Semlor

Publicerad 2014-02-23 11:54:00 i Mat & Bak,

 Igår bakade så det sprutade deg ur öronen på mig. Först ut blev semlor. Det var först gången jag bakade det eftersom jag inte tycker om det. Men sambon gör så ville vara lite snäll. Bullarna som blev över kan jag njuta av som frukostbullar.
 

Nytt objektiv

Publicerad 2014-02-22 21:52:05 i Allmänt,

Idag har jag gjort ett av mina bästa köp på länge. Ett nytt macroobjektiv fick följa med mig hem. Det är jätte kul att fota med det men svårt. Jag hoppas att min fotokurs kommer hjälpa mig med att förstå det bättre.

Jag har glömt!

Publicerad 2014-02-22 14:26:00 i Frisyr,

 
 
 
Jag har ju färgat håret och glömt lägga upp. Bilderna är tagna med mobilen så dem är inte de bästa. Men det är en ombrefärgning med rött och gult. Tyvärr har mycket av det röda gått ut men ska nog slänga i en toning igen sen kommer håret gå åt ljusare toner.

Äntligen lördag

Publicerad 2014-02-22 08:26:22 i Allmänt,

Lördag! Vilken vecka... Börjar med att vara väldigt förkyld. Jag satt som en zombie på veckans fotokurs. Jobbet har också krävt en massa av mig och igår jobbade jag så länge att jag missade att träffa min kära vän. Idag ska jag ta tillbaka mitt liv. Det ska bakas, pyssla och bara njuta. Ha en trevlig lördag!

Fotokurs

Publicerad 2014-02-11 22:20:10 i Allmänt,

Idag började jag på fotokursen jag har trånat efter i flera år och i år hade jag lovat mig själv att ta tag i det. Jag kan inte påstå att jag har blivit mycket smartare än. Så mycket siffror man ska tänka på. Men förhoppningsvis släpper det till nästa lektion.

Drömmar

Publicerad 2014-02-10 22:07:39 i Allmänt,

Ibland känner jag att jag har förlorat en del av mig själv. Allt jag brann för tidigare i livet har nästan blivit till aska. Alla drömmar man hade på gymnasiet om design och konst har glömts bort när man steg in i vuxenlivet. Jag kunde sitta i timmar och bara rita och skissa idéer på allt jag ville skapa och den stora drömmen var att jobba med design. Men den bekväma och säkra sidan av mig tog över när jag fick jobb efter skolan. Jag har just nu en fast anställning som ger mig den säkerhet som jag mår bäst av. Men vissa dagar kommer tankarna när man känner sig trist, feg och att man har förlorat sig själv. Man blir lite avundsjuk på dem som har orken att kämpa för det man brinner för. Därför har jag bestämt mig för att börja kombinera det jag brinner för och samtidigt ha den tryggheten som gör att jag mår bra. Mitt mål blir att står på julmarknad den kommande julen och sälja teckningar, syprojekt och annat pyssel. Och det bästa av allt är att jag kommer ha sällskap av min vän Petra. Var vi ska stå är inte bestämt man jag lovar att uppdatera er.

Det blir kanske smycken som detta jag säljer. Vem vet, jag lär ändra mig flera gånger innan jag står på marknaden.

Jesper Rönndahl på Victoriateatern

Publicerad 2014-02-08 17:30:54 i Mitt Malmö,

I torsdags tog jag och Petra våra väskor fyllda med mat och gick till Victoriateatern i Malmö där vi skulle se Jesper Rönndahls Hej Framtiden. Det är en ståup show som handlar om Jesper syn på framtiden. Jag tyckte den var väldigt rolig och jag gillar hans typ av humor.
Det var picknickföreställning så lite grillad kyckling och sallad fick följa med.
Mitt trevliga sällskap.

Brunch på höga höjder

Publicerad 2014-02-05 21:20:43 i Mitt Malmö,

Jag testade brunchen på Översten som ligger högst upp i Kronprinsen. Vilken utsikt man hade! Tyvärr visade sig inte Malmö sig från sin bästa sida. Himlen var regntung och trist.
Tur att photoshop kan ljusa upp en trist himmel.
Översten bjuder på en stor buffe med bla våfflor man kan grädda själv.
Enda minuset var denna fruksallad som ser så god ut. Tyvärr var den väldigt smaklös. Annars rekommenderar jag Översten varmt.

Så hur går det då med hattanvändandet?

Publicerad 2014-02-04 10:49:00 i Kläder,

Tackar som frågar. Jag har blivit en hatt rikare. Jag har däremot upptäckt hur svårt det är att bära hatt när man bor i Malmö. Det blåser hela tiden så det gäller att hålla i hatten. Denna snygging hittade jag på H&M för 99 kr. Jag tror vi ska komma bra överrens.

Som lovat

Publicerad 2014-02-03 20:42:07 i Frisyr,

Som lovat kommer här en frisyr man kan göra med min favorit frisyr som grund.
Tupera håret. Gör två flätor som du sedan dra upp på hjässan och fäster med hårnålar.

Mitt fynd

Publicerad 2014-02-03 11:29:00 i Kläder,

Jag och min vän var på en shoppingrunda för någon helg sedan och då fyndade jag denna lila kappa på Myrorna. Jag längtar till jag kan använda den! Innan vädret tillåter att jag kan bära den ska den kortas lite för längden den har klär inte mig.

Min favorit

Publicerad 2014-02-02 18:47:00 i Frisyr,

Jag älskar denna frissa men tyvärr gör jag den sällan. Jag vet inte varför för den är super enkel att göra. Den är också grunden till många frisyrer. Jag har gjort en variant som kommer upp i dagarna. Vill man dölja hårnålar är det bara att dekorera men något fint. Min dekoration är en hemmagjord rosett.
 

I love the weekend

Publicerad 2014-02-02 15:28:00 i Allmänt,

Såhär ser vår söndag ut idag. Går mest runt och njuter att man är ledig. Min vecka har varit hemskt med en otrevlig kund som satte sig på psyket. Jag har inte orkat göra annat än att ligga framför tvn när jag kommit hem. I fredags gick jag och la mig kvart över nio och när jag vaknade på lördagen var jag en helt ny människa. Humöret var på topp och allt som jag kände att jag inte fått göra i veckan har blivit anklarat under dessa två dagar.
Follow on Bloglovin

Om

Min profilbild

Vilse i Malmö

Välkommen till min blogg. Jag är en vilsen malmöbo som älskar att pyssla med allt möjligt. Jag lägger upp allt från lyckat pillande till misslyckade resultat. Ibland dyker det upp Malmö tips och frisyrer. Jag bor med min sambo och två gosiga katter. Hoppas ni kommer trivas på min sida.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela