vilseimalmo.webblogg.se

Jag saknar dig

Publicerad 2014-01-08 19:50:14 i Allmänt,

 
En av mina katter är sjuk och de hittar inte felet. Det gör så ont att veta att hon just nu är på ett ställe där hon är livrädd och har ont. Samtidigt är jag glad att hon är där för hon får bra vård och de går igenom henne ordentligt. Jag är bara livrädd att hon har fått en stroke eller hjärtfel eller att jag får hem henne med ont utan att de hittar felet. Jag har förstått att många inte fattar att jag tar det så här hårt som jag gör men mina katter är bland det viktigaste jag vet och när ett djur har ont brister det för mig. Bara häromdagen fick jag sluta följa ett instagramkonto för att de skrev att igelkotten är för gammal att ta mer bilder. Jag började storböla. När jag tittar bort på Rahjas tomma tron brister det för mig. Alla saker som man stör sig på att det jag saknar mest just nu. Hur hon nästan fäller mig när jag ska hämta torrfoder eller att hon sedan hoppar upp och försöker välta ut torrfodret på golvet i hallen för det är godare att äta fodret på golvet. Hur hon står och trampar på min mage så att klorna klöser mig på magen. Mest saknar jag när hon kommer och möter mig vid dörren när man kommer hem och sedan klöser på dörrmattan för att sedan be mig ta upp henne i famnen. Min lilla Rahja ska bli bra. Hon tog mig igenom en av mina svåraste perioder i mitt liv så detta ska vi ta oss igenom också.

Kommentarer

Postat av: Stina

Publicerad 2014-01-09 21:17:19

Jag lider med dej Mimmi men du ska se att hon snart är hemma hos dej igen och full av ny energi. Massor av kramar till dej från mej/Stina

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Follow on Bloglovin

Om

Min profilbild

Vilse i Malmö

Välkommen till min blogg. Jag är en vilsen malmöbo som älskar att pyssla med allt möjligt. Jag lägger upp allt från lyckat pillande till misslyckade resultat. Ibland dyker det upp Malmö tips och frisyrer. Jag bor med min sambo och två gosiga katter. Hoppas ni kommer trivas på min sida.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela